Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Funde
 • Fustane
 • Fustane Verore
 • JUMPSUIT
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Këmisha
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • TUTA
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
Na kontaktoni069 427 0544

Rreth Nesh

Casual.al është një platformë (dyqan) online në të cilën tregtohen një shumllojshmëri produktesh të ndryshme. 

Ne ofrojmë cilësi dhe siguri për produktet që ju blini. Qëllimi ynë është tju sjellim sa më pranë tregut nëpërmjet internetit, konsumatorët e të gjitha niveleve si dhe shitesit e ndryshëm që operojnë në tregun Shqiptar.

Ne udhëhiqemi nga parimi për t’i ofruar klientëve tanë një cilësi produktesh dhe shërbimi shumë të mirë. Kjo është arsyeja që produktet që ofrohen në portal zgjidhen me saktësi për të qenë ju sa më të kënaqur. 


“Vizioni ynë” 

“Të jemi platforma më cilësore për shitjen e produkteve online.” 


Pse duhet të bëheni pjesë e Casual.al? 


• Tejkaloni limitet gjeografike 

Nuk ka rëndësi se në cilin vend ndodheni. Nëpërmjet Casual.al, ju mund të shikoni dhe të blini pavaresisht se ku ndodheni. 

• Fitoni hapesira të reja blerjeje 

Duke u bërë pjesë e Casual.al ju keni mundësi të zgjeroni hapësirat tuaja të blerjes. Çdo person në çdo vend të Shqipërisë dhe Kosovës mund te blejë në këtë faqe. 

• Informacion i detajuar mbi produktet

Ju keni mundësi të merrni informacion të detajuar të produktit që reklamohet në faqe. Nëse keni pyetje të tjera shtesë, ju mund të shkruani dhe ne do t'ju përgjigjemi shumë shpejt. 

• Punojmë 24 orë në 7 ditë të javës

Nëpërmjet Casual.al, ju keni mundësinë të bëni blerje gjatë gjithë kohës dhe sipas nevojave tuaja. Ne ju garantojmë cilësi dhe siguri në të gjitha hapat dhe proçeset e blerjeve qe ju do të bëni, duke ju garantuar seriozitetin maksimal qe na karakterizon. Cilësia në shërbim dhe serioziteti ynë ndaj jush dhe çdo vizitori të faqes është i padiskutueshëm.