Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Funde
 • Fustane
 • Jelek
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona & Streçe
 • Pantallona të Shkurtra
 • Polo
 • Rroba Banje
 • Triko
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Kanatjere
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Polo
 • Rroba Banje
 • T-Shirt
 • T-Shirt të gjata
 • Triko
 • Veshje Sportive
 • Veshmbathje
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
 • Shen Valentini
 • Dhurata per Femra
 • Dhurata per Meshkuj
Na kontaktoni069 427 0544

Casual

FUSTAN CASUAL

FUSTAN CASUAL

FUSTAN CASUAL

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 65% POLYESTER, 32% VISKOZE DHE 3% ELASTAN. ..

FUSTAN FIZARMONIK

FUSTAN FIZARMONIK

FUSTAN FIZARMONIK

3,500L 4,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL: POLYESTER 100%(POSHTE)- VELVE( LARTE)..

FUSTAN FIZARMONIK FUSTAN FIZARMONIK

FUSTAN FIZARMONIK

FUSTAN FIZARMONIK

4,500L 5,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: POLYESTER 66%, VISCOS 34%..

FUSTAN I DREJTE

FUSTAN I DREJTE

FUSTAN I DREJTE

3,500L 5,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL: VISCOS 65%, POLYESTER 32%, ELASTIK 3%..

FUSTAN I GJATE

FUSTAN I GJATE

FUSTAN I GJATE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: POLYESTER 95%..

FUSTAN I TRIKOTUAR

FUSTAN I TRIKOTUAR

FUSTAN I TRIKOTUAR

3,500L 4,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

FUSTAN ME MATERIAL TE TRIKOTUAR ME GOLF..

FUSTAN KLASIK

FUSTAN KLASIK

FUSTAN KLASIK

4,900L Çmimi i vjetër: 4,900L

MATERIALI: POLYESTER ME TEMINA..

FUSTAN MBREMJE

FUSTAN MBREMJE

FUSTAN MBREMJE

4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: 64% POLYESTER, 33% VISKOZE DHE 3% ELASTAN. FUSTAN I GJATE PER MBREMJE, ME XIXA NE DIZAJN. ..

FUSTAN ME LULE

FUSTAN ME LULE

FUSTAN ME LULE

5,500L Çmimi i vjetër: 5,500L

MATERIALI: POLYESTER 65%, VISCOS 30%, ELASTAN 5%..

FUSTAN ME PALA

FUSTAN ME PALA

FUSTAN ME PALA

4,500L 5,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: POLYESTER 66%, VISCOS 34%..

FUSTAN ME TEMINA

FUSTAN ME TEMINA

FUSTAN ME TEMINA

5,500L 9,500L Çmimi i vjetër: 5,500L

MATERIALI: POLYESTERTEMINAT KTHEHEN NE ANEN TJETER DHE FUSTANI MERR NGJYREN E ZEZE..

FUSTAN ME TEMINA

FUSTAN ME TEMINA

FUSTAN ME TEMINA

5,500L 7,500L Çmimi i vjetër: 5,500L

MATERIALI: POLYESTER 100%..

FUSTAN PER MBREMJE

FUSTAN PER MBREMJE

FUSTAN PER MBREMJE

4,900L 7,500L Çmimi i vjetër: 4,900L

FUSTANE ME TEMINA PER MBREMJE..

FUSTAN SPORTIV

FUSTAN SPORTIV

FUSTAN SPORTIV

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 75% AKRILIK, 20% POLYESTER, 5% ELASTAN. FUSTANI ESHTE GJYSEM BLUZE DHE GJYSEM FUND..

FUSTANE

FUSTANE

FUSTANE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: POLYESTER 95%, LYCRA 5%..

FUSTANE

FUSTANE

FUSTANE

4,500L 5,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: PAMBUK 60%, POLYESTER 20%, LIKRA 20%..

FUSTANE

FUSTANE

FUSTANE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: POLYESTER 65 %, VISCOZE, 32%, ELASTANTE 3% ..

FUSTANE

FUSTANE

FUSTANE

3,500L 4,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: PAMBUK 65%, POLYESTER 35%, ELASTAN 5%..

FUSTANE

FUSTANE

FUSTANE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: POLYESTER 40%, PAMBUKE 60%..

FUSTANE

FUSTANE

FUSTANE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: POLYESTER 66%, VISCOZ 30%..

Shfaqur 161 deri 180 nga 531 (27 Faqe)