Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Funde
 • Fustane
 • Jelek
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona & Streçe
 • Pantallona të Shkurtra
 • Polo
 • Rroba Banje
 • Triko
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Kanatjere
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Polo
 • Rroba Banje
 • T-Shirt
 • T-Shirt të gjata
 • Triko
 • Veshje Sportive
 • Veshmbathje
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
 • Shen Valentini
 • Dhurata per Femra
 • Dhurata per Meshkuj
Na kontaktoni069 427 0544
PALLTO

PALLTO

PALLTO

18,000L8,500L Çmimi i vjetër: 8,500L

MATERIALI: 60& POLIESTER, 40% WOOLE PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZE DHE KLASIKE.MATERIAL SHUME I NGROHTE ..

PALLTO

PALLTO

PALLTO

5,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 100 % POLIESTERMATERIAL SHUM I NGROHTE I PERSHTATSHEM PER VESHJE SERIOZE DHE KLASIKE..

Pallto

Pallto

Pallto

9,500L6,500L Çmimi i vjetër: 6,500L

MATERIALI: 62% POLIESTER, 33% VISKON, 5% ELASTICITETMATERIAL SHUME I NGROHTE PER STINEN E DIMRITI PERSHTATSHEM PER TE GJITHA LLOJET E VESHJEVE...

PALLTO

PALLTO

PALLTO

6,500L Çmimi i vjetër: 6,500L

MATERIALI: 40% AKRILIK, 25% PAMBUK, 15% WOOL..

Pallto

Pallto

Pallto

6,700L4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: 100% POLIESTERMATERIAL SHUME I MIRE DHE I NGROHTE PER STINEN E DIMRITI PERSHTATSHEM PER VESHJE SERIOZE DHE SPORTIVE..

Pallto

Pallto

Pallto

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI : 60% AKRELIK, 40% PAMBUKMATERIAL SHUME I NGROHTE PER STINEN E DIMRITI PERSHTATSHEM PER TE GJITHA LLOJET E VESHJEVE..

PALLTO

PALLTO

PALLTO

12,000L8,500L Çmimi i vjetër: 8,500L

MATERIALI: 60 % POLIESTER 35% VISKOZ 5% LIKRAMATERIAL SHUME I MIRE , I NGROHTE PER STINEN E DIMRIT .I PERSHTATSHEM PER VESHJE SERIOZE DHE KLASIKE..

Pallto

Pallto

Pallto

6,500L2,900L Çmimi i vjetër: 2,900L

MATERIALI: 60% AKRELIK , 40% POLIESTERMATERIAL SHUME I NGROHTE DHE I REHATSHEMI PERSHTATSHEM PER VESHJE KLASIKE. ..

PALLTO

PALLTO

PALLTO

4,900L3,900L Çmimi i vjetër: 3,900L

MATERIALI: 70% PAMBUK DHE 30% POLIESTER. MODEL SUPER I VECANTE. ..

PALLTO

PALLTO

PALLTO

5,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 40% AKRELIK, 20% POLIESTER, 25% PAMBUK, 15% WOOLMATERIAL SHUME I NGROHTE PER STINEN E DIMRITI PERSHTATSHEM PER VESHJE SERIOZE,KLASIKE DHE SPORTIVE..

Pallto

Pallto

Pallto

6,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 60% AKRELIK, 40% POLIESTERMATERIAL SHUME I MIRE DHE I NGROHTE PER KETE STINEI PERSHTATSHEM PER VESHJE SERIOZE DHE KLASIKE..

PALLTO

PALLTO

PALLTO

9,900L6,500L Çmimi i vjetër: 6,500L

MATERIALI: 62% POLYESTER, 33% VISKOZE DHE 5% ELASTAN. ..

PALLTO PELLUSH

PALLTO PELLUSH

PALLTO PELLUSH

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: POLYESTER..

PELERINE

PELERINE

PELERINE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 70% PAMBUK DHE 30% POLIESTER. ..

PELLUSH

PELLUSH

PELLUSH

4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: 80% AKRILIK DHE POLYESTER. PELLUSH I NGROHTE, IDEAL PER DITET E FTOHTA TE DIMRIT. ..

PELLUSH

PELLUSH

PELLUSH

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 100% POLIESTER MATERIAL SHUME I BUTE DHE I NGROHTE.I PERSHTATSHEM PER TE GJITHA LLOJET E VESHJEVE...

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATRIALI: POLYESTER 100%..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

3,900L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATRIALI: PAMBUK 100%..

XHAKETE LEOPARD

XHAKETE LEOPARD

XHAKETE LEOPARD

5,500L Çmimi i vjetër: 5,500L

MATERIALI: POLYESTER..

Shfaqur 1 deri 19 nga 19 (1 Faqe)