Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Funde
 • Fustane
 • Jelek
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona & Streçe
 • Pantallona të Shkurtra
 • Polo
 • Rroba Banje
 • Triko
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Kanatjere
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Polo
 • Rroba Banje
 • T-Shirt
 • T-Shirt të gjata
 • Triko
 • Veshje Sportive
 • Veshmbathje
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
 • Shen Valentini
 • Dhurata per Femra
 • Dhurata per Meshkuj
Na kontaktoni069 427 0544
KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

2,500L1,500L Çmimi i vjetër: 1,500L

MATERIALI: 100% POLIESTERMATERIAL SHUME I MIRE DHE I REHATSHEMI PESHTATSHEM PER VESHJE SERIOZE DHE SPORTIVE..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

2,500L1,500L Çmimi i vjetër: 1,500L

KEMISHEMATERIALI: VISKOZ 100%..

Kemishe

Kemishe

Kemishe

2,500L1,500L Çmimi i vjetër: 1,500L

MATERIALI: 100% POLIESTERMATERIAL SHUME I MIREI PERSHTATSHEM PER VESHJE SPORTIVE DHE SERIOZE..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

2,500L1,500L Çmimi i vjetër: 1,500L

KEMISHEMATERIALI: POLYSTER 95%..

Kemishe

Kemishe

Kemishe

2,500L1,500L Çmimi i vjetër: 1,500L

MATERIALI: 65% POLIESTER, 30% VISKON, 5% LIKRAMATERIAL SHUME I MIRE E PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZE DHE KLASIKE..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

2,500L1,500L Çmimi i vjetër: 1,500L

KEMISHEMATERIALI: PAMBUK 100%..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

KEMISHEMATERIALI: POLYESTER 100%..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

2,000L Çmimi i vjetër: 2,000L

MATRIALI: PAMBUK 100%..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

2,500L1,500L Çmimi i vjetër: 1,500L

KEMISHEMATERIALI: PAMBUK 100%..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

2,500L1,500L Çmimi i vjetër: 1,500L

MATRIALI: KREM..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

KEMISHEMATERIALI: PAMBUK 70%, POLYESTER 30%..

KEMISHE CASUAL

KEMISHE CASUAL

KEMISHE CASUAL

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

KEMISHE CASUAL SE BASHKU ME KANATJEREN E ZEZE E PERSHTATSHME PER STINEN E PRANVERES DHE VERESMATERIALI I KEMISHES : 100% PAMBUKMATERIALI I KANATJERES : 100% AKRELIKE KOMBINUESHME ME CDO LLOJ STILI..

KEMISHE CASUAL

KEMISHE CASUAL

KEMISHE CASUAL

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

E PERSHTATSHME PER STINEN E PRANVERESE REHATSHME DHE MATERIAL SHUME I MIREMATERIALI: 90% POLIESTER DHE 10% PAMBUK..

KEMISHE CASUAL

KEMISHE CASUAL

KEMISHE CASUAL

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

E PERSHTATSHME PER STINEN E PRANVERESE REHATSHME DHE MATERIAL SHUME I MIREMATERIALI: 90% POLIESTER DHE 10% PAMBUK..

KEMISHE SPORTIVE

KEMISHE SPORTIVE

KEMISHE SPORTIVE

2,500L1,500L Çmimi i vjetër: 1,500L

MATRIALI: PAMBUK 100%..

KEMISHE SPORTIVE

KEMISHE SPORTIVE

KEMISHE SPORTIVE

2,000L Çmimi i vjetër: 2,000L

MATRIALI: KREM..

Shfaqur 1 deri 16 nga 16 (1 Faqe)