Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Funde
 • Fustane
 • Fustane Verore
 • JUMPSUIT
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Këmisha
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • TUTA
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
Na kontaktoni069 427 0544
XHINSE

XHINSE

XHINSE

2,900L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 68% PAMBUK, 30% POLIESTER DHE 2% ELASTIKE. MJAFT KOMODE DHE LEHTESISHT TE KOMBINUESHME. STIL SLIMFIT...

XHINSE

XHINSE

XHINSE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 68% PAMBUK, 30% POLIESTER DHE 2% ELASTIKE. SUPER TE REHATSHME DHE KOMODE PER PERDITSHMERINE TUAJ. ..

XHINSE

XHINSE

XHINSE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 98% PAMBUK DHE 2% ELASTAN. MJAFT KOMODE DHE TE REHATSHME. STIL SLIM FIT..

XHINSE

XHINSE

XHINSE

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 98% PAMBUK DHE 2% ELASTIKE. STILI BOYFRIEND...

XHINSE

XHINSE

XHINSE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 95% PAMBUK DHE 5% ELASTIKE. LEHTESISHT TE KOMBINUESHME DHE SHUME TE REHATSHME. ..

XHINSE

XHINSE

XHINSE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

XHINSEMATERIALI: PAMBUK 67% 29% POLYESTER 4% LYCRA. STIL BOYFRIEND...

XHINSE

XHINSE

XHINSE

2,900L1,900L Çmimi i vjetër: 1,900L

MATERIALI: 98% PAMBUK DHE 2% ELASTAN. ..

XHINSE

XHINSE

XHINSE

4,200L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 74% PAMBUK DHE 2% ELASTIKE. ..

Xhinse

Xhinse

Xhinse

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% PAMBUKMATERIAL SHUME I MIRE DHE ELASTIKSTILI BOYFRIEND...

XHINSE

XHINSE

XHINSE

2,900L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 98% PAMBUK DHE 2% ELASTAN. MJAFT KOMODE DHE TE REHATSHME. STIL BOYFRIEND...

XHINSE

XHINSE

XHINSE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 95% PAMBUK DHE 5% ELASTIKE. STIL SLIMFIT...

XHINSE

XHINSE

XHINSE

2,900L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 95% COTTON DHE 5% LYCRA. XHINSE STIL SLIM FIT TE REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP...

XHINSE

XHINSE

XHINSE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

XHINSE MATERIALI: PAMBUK 97%..

XHINSE

XHINSE

XHINSE

2,700L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 76% PAMBUK, 21% POLIESTER DHE 3% ELASTIKE. SHUME TE REHATSHME DHE TE KOMBINUESHME. STILI SLIMFIT..

XHINSE

XHINSE

XHINSE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 90% PAMBUK DHE 10% POLIESTER. TE GRISURA DHE SHUME STIL. STIL BOYFRIEND...

XHINSE

XHINSE

XHINSE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 68% PAMBUK, 30% POLIESTER DHE 2% ELASTIKE. ..

XHINSE

XHINSE

XHINSE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 98% PAMBUK DHE 2% ELASTAN. MJAFT KOMODE DHE TE KOMBINUESHME...

XHINSE

XHINSE

XHINSE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

XHINSEMATERIALI: PAMBUK 100%STILI BOYFRIEND...

XHINSE

XHINSE

XHINSE

2,900L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 70% PAMBUK, 27% POLIESTER DHE 3% ELASTIKE. SHUME KOMODE DHE TE KOMBINUESHME. ..

XHINSE

XHINSE

XHINSE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 71% COTTON 27% POLYESTER 3% ELASTANEXHINSE SLIM FIT ..

Shfaqur 1 deri 20 nga 43 (3 Faqe)