Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Funde
 • Fustane
 • Fustane Verore
 • JUMPSUIT
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Këmisha
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • TUTA
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
Na kontaktoni069 427 0544
XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

5,500L4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: PAMBUK 80% VISKOS 20%PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

XHUP I HOLLE PER MESHKUJ I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES.MATERIALI I XHUPIT ESHTE 100% POLIESTER..

XHUP

XHUP

XHUP

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

XHUP I HOLLE PER MESHKUJ I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES.MATERIALI I XHUPIT ESHTE 100% POLIESTERPER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

4,500L2,900L Çmimi i vjetër: 2,900L

XHUP I HOLLE PER MESHKUJ I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES.MATERIALI I XHUPIT ESHTE 100% POLIESTER..

XHUP

XHUP

XHUP

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

XHUP I HOLLE PER MESHKUJI PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERESMATERIALI I XHAKETES ESHTE 100% POLIESTER PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP CASUAL

XHUP CASUAL

XHUP CASUAL

5,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% POLIESTER- MATERIAL SHUME I NGROHTE DHE ME XHEPA. ..

XHUP CASUAL

XHUP CASUAL

XHUP CASUAL

5,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% POLIESTER. PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPA

XHUPA

XHUPA

6,900L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIAL FESH+LEKURE..

XHUPA

XHUPA

XHUPA

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL POLIESTER ME VATINE..

XHUPA

XHUPA

XHUPA

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER . XHUP I NGROHTE  ME PUSH NGA BRENDA ME KAPUC I CILI NUK MUND TI HIQET ME PJSEN E LLASTIKUT NE PJESEN E DUARVE DHE BELIT. SHUM I REHATSHEM DHE PRAKTIK.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

xhupa & xheke

xhupa & xheke

xhupa & xheke

4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI : 100% POLYESTER . XHUP ME DETAJE USHTARAKE ME KAPUC I CILI MUND TE HIQET LEHTESISHT, SHUM I REHATSHEM DHE KOMOD.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER . XHUP ME VATINE CILESORE, ME DETAJIN E ZINXHIRIT NE PJESEN E QAFES, PA KAPUC,  SHUM I REHATSHEM DHE KOMOD.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER .XHUP I REHATSHEM DHE SHUME I NGTOHTEPER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

4,900L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 100% POLIESTER. E MBUSHUR ME VATINE SHUME CILESORE. PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

6,500L5,000L Çmimi i vjetër: 5,000L

MATERIALI: 100% POLYESTER . XHUP I TRASH ME VATINE CILESORE, ME KAPUC I CILI MUND TI HIQET LEHTESISHT , SHUM PRAKTIK DHE I REHATSHEM...

XHUPE

XHUPE

XHUPE

4,900L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL: POLYESTER 100%..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 55% VISCOSE 45% POLYESTER XHUPE I HOLLE PA KAPUC, I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES.I REHATSHEM DHE KOMOD.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

2,900L Çmimi i vjetër: 2,900L

MATERIALI: 100% POLYESTER .XHUPEI HOLLE I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES.I REHATSHEM DHE KOMOD.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

5,500L Çmimi i vjetër: 5,500L

MATERIALI: 45% COTTON 55% POLYESTER .XHUP I NGROHTE TE CILIN MUND TA VISHNI NGA TE DYJA ANET.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

7,500L5,000L Çmimi i vjetër: 5,000L

MATERIALI: POLYESTER 100%..

Shfaqur 1 deri 20 nga 118 (6 Faqe)