Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Funde
 • Fustane
 • Fustane Verore
 • JUMPSUIT
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Këmisha
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • TUTA
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
Na kontaktoni069 427 0544
KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% PAMBUK...

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% PAMBUK.KEMISHE E REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.E  PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN.GJITHASHTU MUND TA BENI EDHE ME KRAH TE SHKURTRA DUKE E PERTHYER DHE DUKE E MBAJTUR ME ANE TE NJE KOPSE...

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON...

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON .KEMISHE ME DIZENJO TE VECANTE.SHUME E REHATSHME DHE PRAKTIKE NE TRUP.E PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 95% COTTON 5% ELASTAN.KEMISHE ME DETAJE TE VECANTA.SHUME E REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.E PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN.GJITHASHTU MUND TA BENI ME KRAHE TE SHKURTRA DUKE E PERTHYER DHE MBAJTUR ME ANE TE NJE KOPSE...

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% PAMBUK.KEMISHE ME DIZENJO TE VECANTE GJITHASHTU ME JAKE ZERO.SHUME E REHATSHME DHEN KOMODE NE TRUP.GJITHASHTU MUND TA BENI ME KRAHE TE SHKURTRA DUKE E PEERTHYER DHE DUKE E MBAJTUR ME ANE TE NJE KOPSE.PER ME SHUME IN FORMACIONE RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONE NE WHTATSAPP: 0694270..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON...

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON.KEMISHE ME VIJA DHE ME DY XHEPA, SHUME E REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.E PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: PAMBUK 100%KEMISHE E REHATSHME DHE E FRESKET...

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON.KEMISHE E LEHTE DHE E FRESKET . SHUME E REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.E PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN.GJITHASHTU  MUND TA BENI ME KRAHE TE SHKURTRA DUKE E PERTHYER DHE DUKE U MBAJTUR ME ANE TE NJ KOPSE...

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 97% COTTON 3% ELASTANE. KEMISHE ME DETAJE TE VECANTE , E PERSHTSHME PER CDO VESHJE TUAJEN.PER ME SHUME IN FORMACIONE RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONE NE WHTATSAPP: 0694270544..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% PAMBUK. ..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100 % PAMBUK.PER ME SHUME IN FORMACIONE RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONE NE WHTATSAPP: 0694270544..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% PAMBUK.NGJYRA E KEMISHES NE BAZE TE DIZANJIT TE SAJ, ME VIZA BLU DHE PORTOKALLI.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

NMATERIALI: 95% COTTON 5% LYCRA...

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON.KEMISHE ME NGJYRE VERORE SHUME E REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.E PERSHTATSHME ME CDO VESHJE TUAJEN.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% PAMBUK.KEMISHE E VECANTE DHE SHUME KOMODE NE TEUP.E PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN.GJITHASHTU MUND TE BEHET ME KRAHE TE SHKURTRA DUKE E PERTHYER DHE MBAJTUR ME ANE TE NJE KOPSE...

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI:100%  PAMBUK.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

KEMISHE

KEMISHE

KEMISHE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI : 100% PAMBUK.KEMISHE ME DIZENJO TE VECANTE, ME NJE XHEP TE BRENDSHEM NE ANEN  E MAJTE.SHUME E REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.LEHTESISHT E KOMBINUESHME ME CDO VESHJE TUAJEN...

Shfaqur 1 deri 20 nga 122 (7 Faqe)