Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Funde
 • Fustane
 • FUSTANE VERORE
 • JUMPSWEET
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Bluze Verore
 • Këmisha
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • TUTA
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
Na kontaktoni069 427 0544
KOMPLET

KOMPLET

KOMPLET

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 72% COTTON  23%POLYESTER 5% LYCRA.KOMPLET SPORTIV SHUME I REHATSHEM DHE PRAKTIK.PER ME SHUME IN FORMACIONE RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONE NE WHTATSAPP: 0694270544..

KOMPLET SPORTIV

KOMPLET SPORTIV

KOMPLET SPORTIV

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

KOMPLET SPORTIV ADIDAS SHUM PRAKTIK DHE I REHATESHEMMATERIAL COTON 72%, POLYESTER 23%, LIKRA 5%..

KOMPLET SPORTIV

KOMPLET SPORTIV

KOMPLET SPORTIV

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

KOMPLET SPORTIV TEPER PRAKTIKMATERIAL COTON 72%, POLYESTER 23%, LICRA 5%..

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI:  PAMBUK. KOMPLET I LEHTE I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES DHE VJESHTES.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: PAMBUK. KOMPLET I REHATSHEM DHE KOMOD NE TRUP.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: PAMBUK. KOMPLET  ME JAKE TE VECANTE . SHUM I REHATSHEM DHE PRAKTIK.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 95% COTTON 5% LYCRA. PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: 70% COTTON 20%POLYESTER 10% ELASTANE.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI :80% POLYESTER 20% COTTON .KOMPLET I TRASH ME PUSH I PERSHTATSHEM PER STINEN E DIMRIT...

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTONPER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 60% COTTON 40% POLYESTER .KOMPLET I REHSTSHEM DHE SHUM PRAKTIK.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 95% COTTON 5% LYCRA.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: 65% COTTON 355 POLYESTER. KOMPLET I TRASHE ME PUSH NGA BRENDA I PERSHTATSHEM PER DITET E FTOHTA TE DIMRIT.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

VESHJE SPORTIVE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIAL : PAMBUK, TUTA  TE NGROHTA DHE KOMODE NE TRUP...

Shfaqur 1 deri 14 nga 14 (1 Faqe)