Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Funde
 • Fustane
 • Fustane Verore
 • JUMPSUIT
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Këmisha
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • TUTA
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
Na kontaktoni069 427 0544
PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

2,900L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 95% COTTON 5% ELASTAN.PANTALLONA TE SHKURTA ME DIZENJO VERORE, SHUME TE REHATSHME DHE TE LEHTESISHT TE KOMBINUESHME.NE FOTON E DYTE PO JU TREGOJME PJESEN E XHEPIT TE PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,000L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 98% COTTON 2% ELASTAN.PANTALLONA TE FRESKTA TE REHATSHME DHE KOMODE.REHTESISHTE TE KOMBINUESHME E PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN.NE FOTON E DYTE JU TREGOJME PJESEN E XHEPIT TE PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 98% COTTON 2% ELASTANPANTALLONA TE SHKURTRA SLIMFIT, TE REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.TE PERSHTATSHME PER CDO KOMBINIM TUAJIN.NE FOTON E DYTE PO JU TREGOJME PJESEN E XHEPIT TE PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON.PANTALLONA TE FRESKTA DHE KOMODE NE TRUP.E PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN.NE FOTON E DYTE PO JU TREGOJME NJE PJESE TE XHEPIT TE PASEM,GJITHASHTU DETAJIN E MATERIALIT XHINS NE PJESEN E BELIT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 97% COTTON 3% POLYESTER NE FOTON E DYTE XHEPI I PASEM.NE FOTON E TRETE XHEPI PERPARA...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATWERIALI: 40% LINO 60% COTTON.PANTALLONA TE FRESKTA DHE KOMODE NE TRUP.ME DIZENJO TE VECANTE TE KOMBINUESHME NE CDO VESHJE TUAJEN...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

2,900L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 97% COTTON 3% LIKRA.PANTALLONA TE FRESKTA DHE VERORE.TE REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.LEHTESISHT TE KOMBINUESHME PER CDO VESHJE TUAJEN...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 95% COTTON 5% POLYESTER.PANTALLONA TE SHKURTRA XHINS, TE REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.LEHTESISHT TE KOMBINUESHME PER CDO VESHJE TUAJEN.NE FOTON E DYTE PO JU TREGOJME PJESEN E XHEPIT TE PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,000L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTONPANTALLONA TE FRESKA DHE TE REHATSHME .LEHTESISHT TE KOMBINUESHME PER CDO VESHJE TUAJEN.TE CILAT MUND TE PERTHYHEN , DIZENJO E PERTHIMIT ME LULE.NE FOTON E DYTE PO JU TREGOJME PJESEN E XHEPIT TE PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON.PANTALLONA ME NGJYRE VERORE, SHUM PRAKTIKE DHE TE REHATSHME.TE PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN.NE FOTON E DYTE PO JU TREGOJME PJESEN E XHEPIT TE PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 98% COTTON 2% ELASTAN.PANTALLONA TE FRESKTA DHE KOMODE NE TRUP.TE PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN.NE FOTON E DYTE PO JU TREGOJME PJESEN E XHEPIT TE PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,200L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 98% COTTON 2% ELASTANPANTALLONA ME NGJYRE VERORE KOMODE DHE TE REHATSHME NE TRUP.NE FOTON E DYTE PO JU TREGOJME PJESENNE XHEPIT TE PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 97% COTTON 3% SPANDEX.PANTALLONA TE SHKURTRA ME NGJYRE VERORE.SHUME TE REHATSHME DHE PRAKTIKE. LEHTESISHT TE KOMBINUESHME ME CDO VESHJE TUAJEN.NE FOTON E DYTE PO JU TREGOJME PJESEN E XHEPIT TE PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON .PANTALLONA TE LEHTA DHE SHUME TE REHATASHME.TE  KOMBINUESHME ME CDO VESHJE TUAJEN.NE FOTON E DYTE PO JU TREGOJME PJESEN E XHEPIT TE PASEM.PANTALLONA TE FRESKTA DHE KOMODE NE TRUP...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 97% COTTON 3% ELASTAN.PANTALLONA TE FRESKTA DHE TE REHATSHME.TE PERSHTATSHME PER CDO KOMBINIM TUAJIN.NE FOTON E DYTE PO JU TREGOJME XHEPIN E PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 95% COTTON 5% SPANDEX.PANTALLONA SLIMFIT, TE REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.LEHTESIST TE KOMBINUESHME PER CDO VESHJE TUAJEN.NE FOTON E DYTE NJE KOMBINIM QE MUND TE BENI ME PANTALLONAT.NE FOTON E TRETE PJESA E XHEPIT TE PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 97% COTTON 3% POLYESTER.PANTALLONA TE FRESKTA DHE PRAKTIKE.LEHTESOSHT TE KOMBINUESHME PER CDO VESHJE TUAJEN.NE FOTON E DYTE JU TREGOJME PJESEN E XHEPIT TE PASEM...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,000L Çmimi i vjetër: 2,000L

MATERIALI: 100% COTTON.PANTALLONA TE REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.LEHTESISHT TE KOMBINUSHME PER CDO VESHJE TUAJEN...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON.PNTALLONA ME NGJYRA VERORE, SHUM TE REHATSHME DHE KOMODE NE TRUPNE FOTON E KATERTE PO JU TREGOJME PJESEN E PASEM TE XHEPIT DHE NE FOTON E FUNDIN PJESEN E XHEPIT PARA...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURT...

PANTALLONA TE SHKURTRA

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 85% COTTON 15% POLYESTER.PANTALLONA TE SHKURTRA TE REHATSHME DHE KOMODE NE TRUP.NE FOTON NE DYTE PO JU TREGOJME PJESEN E XHEPIT TE PASEM..

Shfaqur 1 deri 20 nga 43 (3 Faqe)