Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Funde
 • Fustane
 • Fustane Verore
 • JUMPSUIT
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Këmisha
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • TUTA
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
Na kontaktoni069 427 0544
XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 65% PAMBUK DHE 35% FIBER ORGANIKE. ..

XHAKETE XHINS

XHAKETE XHINS

XHAKETE XHINS

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATRIALI: PAMBUK 72% ELASTIK 2% FIBER 26%..

XHAKETE XHINSE

XHAKETE XHINSE

XHAKETE XHINSE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI : 100% COTTONXHAKETE XHINSE SHUME E REHATSHEM DHE KOMODE.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER .XHUPE LEKURE I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES , SHUME I REHATSHEM DHE PRAKTIK.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% NYLON. XHUP I SHKURTER FESHE, I PERSHTATSHEM PER PERRIUDHEN E VJESHTES...

XHUP

XHUP

XHUP

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL 100% POLYESTER. XHUP I MBUSHUR ME VATINE CILSORE..

XHUP

XHUP

XHUP

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL LEKURE..

XHUP

XHUP

XHUP

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER XHUPE LEKURE I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES , SHUME I REHATSHEM DHE PRAKTIKE.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

4,500L3,200L Çmimi i vjetër: 3,200L

MATERIALI : 100% POLYESTER.XHUPE LEKURE I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES, SHUME I REHATSHEM DHE PRAKTIKE.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER .XHUPE LEKURE I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES , SHUME I REHATSHEM DHE PRAKTIK.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIAL:100% COTTON XHUPE I HOLLE I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES SHUME I REHATSHEM DHE KOMOD .PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100%COTTON .XHUP I HOLLE , I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES , SHUME I REHATSHEM DHE KOMOD NE NTRUP.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPA

XHUPA

XHUPA

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL FESH+RROBE..

XHUPA

XHUPA

XHUPA

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL POLIESTER XHUPI ESHTE I MBUSHUR ME VATIN CILSORE..

XHUPA

XHUPA

XHUPA

5,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER XHUPE LEKURE I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES, SHUME I REHATSHEM.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

9,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

XHUPE I MBUSHUR ME VATINE CILSORE. MUND TE VISHET NE TE DY ANET..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

6,500L4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

XHUP MERSHINE, SHUME I REHATSHEM DHE KOMOD.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

5,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI : 100% POLYESTER . XHUP I TRASHE ME VATINE CILESORE , ME PELLUSHE NE PJESEN E QAFES SHUM I REHATESHEM NE TRUP...

XHUPE

XHUPE

XHUPE

6,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: POLYESTER 100 %XHUPE I PERSHTATSHEM DHE I NGROHTE I MBUSHUR ME VATINE...

XHUPE

XHUPE

XHUPE

6,500L4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER . XHUP MERSHIN ME PELLUSH NE BRENDESI TE TIJ, DHE PELUUSH NE PJESHEN E QAFES I CILI MUND TE HIQET LEHTESISHT, I PERSHTATSHEM PER CDO VESHJE TUAJEN...

Shfaqur 1 deri 20 nga 82 (5 Faqe)