Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Funde
 • Fustane
 • Jelek
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona & Streçe
 • Pantallona të Shkurtra
 • Polo
 • Rroba Banje
 • Triko
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Kanatjere
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Polo
 • Rroba Banje
 • T-Shirt
 • T-Shirt të gjata
 • Triko
 • Veshje Sportive
 • Veshmbathje
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
 • Shen Valentini
 • Dhurata per Femra
 • Dhurata per Meshkuj
Na kontaktoni069 427 0544
BLUZE+XHINSE

BLUZE+XHINSE

BLUZE+XHINSE

5,000L Çmimi i vjetër: 5,000L

KOMPLET PER MESHKUJ BLUZE DHE XHINSEMATERIALI I BLUZES: 70% AKRELIK, 30% VISKONMATERIALI I XHINSEVE: 98% PAMBUK ,2 % LIKRAMATERIALI I BLUZES SHUME I MIRE DHE I NGROHTE XHINSE TE REHATSHME DHE KOMODE..

KEMISHA+PANTALLONA

KEMISHA+PANTALLONA

KEMISHA+PANTALLONA

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI : 100% PAMBUK KEMISHA DHE PANTALLONAT TE PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZE.MATERIAL SHUME CILESOR DHE KOMOD ..

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 100% PAMBUK ..

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 100% PAMBUKKEMISHA DHE PANTALLONAT TE PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZE.MATERIAL SHUME CILESOR...

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 100% PAMBUK KEMISHA DHE PANTALLONA TE PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZE.MATERIAL SHUME CILESOR DHE KOMOD..

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 100% PAMBUKKEMISHA DHE PANTALLONATE TE PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZEMATERIAL SHUME CILESOR ..

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 100% PAMBUKKEMISHA DHE PANTALLONAT TE PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZEMATERIAL SHUME CILESOR..

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 100% PAMBUKKEMISHA DHE PANTALLONAT TE PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZE.MATERIAL SHUME CILESOR DHE KOMOD..

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

KEMISHE+PANTALLONA

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 80% PAMBUK , 20% POLIESTERKEMISHA DHE PANTALLONAT TE PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZE.MATERIAL SHUME CILESOR ...

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 98% PAMBUK DHE 2&% ELASTICITETKEMISHE DHE XHINSE KEMISHA E PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZE DHE SPORTIVE.XHINSET TE REHATSHME DHE KOMODE ..

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 80% PAMBUK, 20%ELASTICITET..

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 100% PAMBUKKEMISHA DHE XHINSET TE PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZE DHE SPORTIVE MATERIAL SHUME CILESOR DHE KOMOD..

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 100 % PAMBUK KOMPLET: KEMISHE DHE XHINSEKEMISHA E PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZEXHINSE TE REHATSHME DHE KOMODE ..

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 98% PAMBUK, 2% LIKRAKEMISHE DHE XHINSE        KEMISHA E PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZE. MATERIAL SHUME CILESOR.XHINSE KOMODE.MATERIAL SHUME I MIRE..

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

KEMISHE+XHINSE

6,000L Çmimi i vjetër: 6,000L

MATERIALI: 98% PAMBUK, 3% LIKRAKEMISHA DHE PANTALLONAT TE PERSHTATSHME PER VESHJE SERIOZE DHE SPORTIVEMATERIAL SHUME CILESOR DHE KOMOD..

XHAKETE+KEMISHE+PANT...

XHAKETE+KEMISHE+PANT...

XHAKETE+KEMISHE+PANTALLONA

13,500L Çmimi i vjetër: 13,500L

MATERIALI: 100% PAMBUK, 100% AKRELIK        KOMPLETI I PERSHTATSHEM PER VESHJE SERIOZEMATERIALI SHUME I NGROHTE DHE CILESOR..

XHAKETE+KEMISHE+PANT...

XHAKETE+KEMISHE+PANT...

XHAKETE+KEMISHE+PANTALLONA

13,500L Çmimi i vjetër: 13,500L

MATERIALI: 100% PAMBUK, 100% AKRELIKKOMPLETI I PERSHTATSHEM PER VESHJE SERIOZE.XHAKETA KA MATERIAL SHUME CILESOR DHE TE NGROHTEKEMISHA DHE PANTALLONAT MATERIAL CILESOR DHE KOMOD..

XHAKETE+KEMISHE+PANT...

XHAKETE+KEMISHE+PANT...

XHAKETE+KEMISHE+PANTALLONA

13,500L Çmimi i vjetër: 13,500L

MATERIALI: 100% PAMBUK, 100% AKRELIKKOMPLETI I PERSHTATSHEM PER VESHJE SERIOZE.MATERIAL SHUME CILESOR DHE KOMOD..

XHAKETE+KEMISHE+PANT...

XHAKETE+KEMISHE+PANT...

XHAKETE+KEMISHE+PANTALLONA

13,500L Çmimi i vjetër: 13,500L

MATERIALI: 100% PAMBUK, 100% AKRELIKKOMPLETI I PERSHTATSHEM PER VESHJE SERIOZE.XHAKETA MATERIAL SHUME I MIRE DHE I NGROHTEKEMISHA DHE PANTALLONAT MATERIAL SHUME CILESOR..

XHAKETE+KEMISHE+XHIN...

XHAKETE+KEMISHE+XHIN...

XHAKETE+KEMISHE+XHINSE

13,500L Çmimi i vjetër: 13,500L

MATERIALI: 100% PAMBUK, 100% AKRELIKKOMPLETI I PERSHTATSHEM PER VESHJE SERIOZE .MATERIAL SHUME CILESOR DHE KOMOD..

Shfaqur 1 deri 20 nga 21 (2 Faqe)