Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Funde
 • Fustane
 • Fustane Verore
 • JUMPSUIT
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Këmisha
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • TUTA
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
Na kontaktoni069 427 0544
SHALLE

SHALLE

SHALLE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100%COTTON .SHALLE I NGROHTE DHE I REHATSHEM.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

SHALLE

SHALLE

SHALLE

1,200L Çmimi i vjetër: 1,200L

MATERIALI: 100% VISKOZE. DIZAJN USHTARAK. PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

SHALLE

SHALLE

SHALLE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTON.SHALLE I NGROHTE NE DY NGJYRA, NE GRI DHE BLU.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

SHALLE

SHALLE

SHALLE

1,200L Çmimi i vjetër: 1,200L

MATERIALI: 80% VISCOZE DHE 20% COTTON. DIZAJN ME LULE. PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

SHALLE

SHALLE

SHALLE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTONSHALLE I NGROHTE DHE SHUM I REHATSHEM.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

SHALLE

SHALLE

SHALLE

1,200L Çmimi i vjetër: 1,200L

MATERIALI: 100% COTTON.SHALL I VECANTE ME DIZENJO.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

SHALLE

SHALLE

SHALLE

1,500L500L Çmimi i vjetër: 500L

MATERIALI: 100% COTTON SHALL I VANTE , NGROHTE DHE I REHATSHEM.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

SHALLE

SHALLE

SHALLE

1,200L Çmimi i vjetër: 1,200L

MATERIALI: 50% VISCON 50% POLYESTER SHALLE I REHATSHEM ME DETAJE TE VECANTA.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

SHALLE

SHALLE

SHALLE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% COTTONPER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

SHALLE

SHALLE

SHALLE

1,200L Çmimi i vjetër: 1,200L

SHALL ME DIZENJO SHUM I VECANTE .PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

SHALLE

SHALLE

SHALLE

1,200L Çmimi i vjetër: 1,200L

MATERIALI: 87% AKRILIK DHE 13% POLYAMIDEPER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

SHALLE

SHALLE

SHALLE

1,900L Çmimi i vjetër: 1,900L

MATERIALI: 20% COTTON 80% VISCONSHALL ME TOPA , SHUM I VECANTE DHE I REHATSHEM...

SHALLE

SHALLE

SHALLE

1,200L Çmimi i vjetër: 1,200L

MATERIALI: 100% VISKOZE. PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI, MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

Shfaqur 1 deri 13 nga 13 (1 Faqe)