Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Funde
 • Fustane
 • Fustane Verore
 • JUMPSUIT
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Këmisha
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • TUTA
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
Na kontaktoni069 427 0544
XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 65% PAMBUK DHE 35% FIBER ORGANIKE. ..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

6,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL STOF I TRASH..

XHAKETE XHINS

XHAKETE XHINS

XHAKETE XHINS

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATRIALI: PAMBUK 72% ELASTIK 2% FIBER 26%..

XHAKETE XHINSE

XHAKETE XHINSE

XHAKETE XHINSE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI : 100% COTTONXHAKETE XHINSE SHUME E REHATSHEM DHE KOMODE.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100%COTTON .XHUP I HOLLE , I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES , SHUME I REHATSHEM DHE KOMOD NE NTRUP.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER .XHUPE LEKURE I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES , SHUME I REHATSHEM DHE PRAKTIK.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL LEKURE..

XHUP

XHUP

XHUP

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER .XHUPE LEKURE I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES , SHUME I REHATSHEM DHE PRAKTIK.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUP

XHUP

XHUP

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIAL:100% COTTON XHUPE I HOLLE I PERSHTATSHEM PER STINEN E PRANVERES SHUME I REHATSHEM DHE KOMOD .PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPA

XHUPA

XHUPA

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL FESH+RROBE..

XHUPA

XHUPA

XHUPA

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIAL POLIESTER XHUPI ESHTE I MBUSHUR ME VATIN CILSORE..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

XHUPE ME PELLUSH NGA BRENDA, KAPUCI MUND TI HIQETMATERIAL NEJLON 100%..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

4,900L Çmimi i vjetër: 4,900L

MATERIAL NYLON 100%..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

 MATERIALI: 100% POLYESTER . XHUP I PERBERE ME VATINE CILESORE, I PERSHTATSHEM PER CDO VESHJE TUAJEN...

XHUPE

XHUPE

XHUPE

6,500L Çmimi i vjetër: 6,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER. XHUP I PLOT ME VATINE CILESORE , ME PELLUSH NE PJESEN E QAFES I CILI MUND TE HIQET  LEHTESISHT...

XHUPE

XHUPE

XHUPE

6,500L4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

XHUP MERSHINE, SHUME I REHATSHEM DHE KOMOD.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

7,900L Çmimi i vjetër: 7,900L

MATERIALI: POLYESTER 100%XHUPE I TRASHE ME VATINE..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

9,900L4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIALI: POLYESTER 100%XHUPE I NGROHTE ME PELLUSHE TE QAFA.PER ME SHUME INFORMACION RRETH KETIJ PRODUKTI NA KONTAKTONI NE WHATSAPP : 0694270544..

XHUPE

XHUPE

XHUPE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER. XHUP I HOLLE ME VATINE CILESORE I CILI VISHET NGA TE DYJA ANET, SHUM KOMOD DHE PRAKTIK...

XHUPE

XHUPE

XHUPE

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: POLYESTER 100%..

Shfaqur 1 deri 20 nga 85 (5 Faqe)