Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Funde
 • Fustane
 • Fustane Verore
 • JUMPSUIT
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Këmisha
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • TUTA
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
Na kontaktoni069 427 0544
PELERINE

PELERINE

PELERINE

3,500L2,900L Çmimi i vjetër: 2,900L

MATERIAL AKRILIK 80% DHE 20% PAMBUK..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIAL PAMBUK 18%, POLYESTER 80%, ELASTIK 2%..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIAL: 95% POLYESTER, 5% ELASTIK. XHAKETE E REHATSHME DHE KOMODE . E PERSHTSHME PER CDO VESHJE TUAJEN...

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIAL POLYESTER 95%, ELASTIK 5%..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: 100% POLYESTER. XHAKETE PRAKTIKE SHUM E REHATSHME E PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN...

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

4,500L3,900L Çmimi i vjetër: 3,900L

MATERIALI: 80% AKRILIK DHE POLYESTER. PELLUSH I NGROHTE, IDEAL PER DITET E FTOHTA TE DIMRIT. ..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIAL POLYESTER 100%..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 65% PAMBUK DHE 35% FIBER ORGANIKE. ..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

3,900L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATRIALI: 95% POLYESTER 5% ELASTIC. XHAKETE E REHATSHME E PERSHTSHME PER CDO VESHJE TUAJEN...

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIAL LEKURE E HOLLE..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

3,900L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATRIALI: PAMBUK 100%..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI I XHAKETES: 100% POLYESTER. XHAKETE E PERSHTATSHME PER RASTE SERIOZE POR MUND TE KOMBINOHET SHUM BUKUR DHE ME VESHJE SPORT, E REHATSHME DHE SHUM PRAKTIKE...

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 95% POLYESTER, 5% ELASTAN..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIAL VISKOZ 85%, POLYESTER 10%, ELASTIK 5%..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

XHAKETEMATERIALI: POLYESTER 95%..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: 70% PAMBUK DHE 30% POLIESTER.  PELERINE E VECANTE , E PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN...

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

5,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

MATERIALI: PAMBUK 80%, POLYESTER 20%..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIAL VISCOZ 95%, ELASTIK 5%..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATRIALI: POLYESTER 95% ELASTIK 5%..

XHAKETE

XHAKETE

XHAKETE

6,000L4,500L Çmimi i vjetër: 4,500L

MATERIAL: POLYESTER . XHAKET E VECANTE NE FORMEN E NJE PELLUSHI TE CILEN MUND TA KOMBINONI NE CDO VESHJE TUAJEN...

Shfaqur 1 deri 20 nga 61 (4 Faqe)