Të gjitha kategoritë

 • Të gjitha kategoritë
 • Aksesore
 • Çanta
 • Kapuça
 • Portofola
 • Rripa
 • Shaje
 • Femra
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Funde
 • Fustane
 • Fustane Verore
 • JUMPSUIT
 • Këmisha
 • Komplete
 • Pallto & Pelerina
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa
 • Meshkuj
 • Bluza
 • Bluza Verore
 • Këmisha
 • Pantallona
 • Pantallona të Shkurtra
 • Rroba Banje
 • TUTA
 • Veshje Sportive
 • Xhaketa
 • Xhinse
 • Xhupa & Xheke
Na kontaktoni069 427 0544
CANTE

CANTE

CANTE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

CANTE VERORE E SHOQERUAR ME NJE CANTE TE VOGEL NE BRENDESI TE SAJ ME RRIP, MUND TE PERDOREN DHE VEC E VEC...

CANTE

CANTE

CANTE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: LEKURE. MADHESI MESATARE. LEHTESISHT E KOMBINUESHME. ..

CANTE

CANTE

CANTE

2,000L Çmimi i vjetër: 2,000L

CANTE LEKURE, E PERSHTSHME PER CDO VESEHJE TUAJEN...

CANTE

CANTE

CANTE

4,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: LEKURE. MODEL I PUNUAR SI GERSHET. ..

CANTE

CANTE

CANTE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

CANTE LEKURE , E PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN...

CANTE

CANTE

CANTE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

CANTE LEKURE ME MADHESI MESATARE ...

CANTE

CANTE

CANTE

2,500L2,000L Çmimi i vjetër: 2,000L

MATERIALI: LEKURE. MODEL NGA GUCCI BAGS. ..

CANTE

CANTE

CANTE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATRIALI: LEKURE..

CANTE

CANTE

CANTE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

CANTE LEKURE ME MADHESI MESATARE. ..

CANTE

CANTE

CANTE

2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

CANTE KRAHU , ME MATERIAL  LEKURE , SHUM PRAKTIKE DHE E PERSHTATSHME PER CDO VEDHJE TUAJEN...

CANTE

CANTE

CANTE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MADHESI MESATARE. XHEP I VOGEL NE PJESEN E JASHTME, DHE ORGANIZIM I BRENDSHEM ME XHEPA. ..

CANTE

CANTE

CANTE

3,500L1,500L Çmimi i vjetër: 1,500L

CANTE LEKURE ME SHKELQIM, E PERSHTATSHME PER VESHJET TUAJA SERIOZE...

CANTE

CANTE

CANTE

2,900L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: LEKURE. MADHESI MESATARE. ..

CANTE

CANTE

CANTE

2,000L Çmimi i vjetër: 2,000L

CANTE PLAZHI E SHOQERUAR ME NJ CANT TE DYTE ME ZINXHIR PER TE VENDOSUR AKSESORET TUAJ TE PLAZHIT...

CANTE

CANTE

CANTE

4,500L3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

CANTE CILESORE ME MADHESI MESATARE...

CANTE

CANTE

CANTE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

CANTE PLAZHI ...

CANTE

CANTE

CANTE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MATERIALI: LEKURE+PELLUSH, SHOQEROET ME 1 CANTE TJETER TE VOGEL TECILEN MUND TA PERDORNI VEC..

CANTE

CANTE

CANTE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

MADHESI E MADHE, ME ORGANIZIM TE BRENDSHEM TE NDARE NE SHUME XHEPA. ..

CANTE

CANTE

CANTE

3,500L2,500L Çmimi i vjetër: 2,500L

CANTE LEKURE, ME NJE CANTE TE DYTE NE BRENDESI TE SHOQERUAR ME RRIP...

CANTE

CANTE

CANTE

3,500L Çmimi i vjetër: 3,500L

CANTE LEKURE E PERSHTATSHME PER CDO VESHJE TUAJEN...

Shfaqur 1 deri 20 nga 28 (2 Faqe)